A fiatal nagyon fázott és nem volt pénze buszra, ezért ellopott egy autót

Megosztás

Sosem volt jogosítványa a 19 éves fiatalembernek, aki “önkényesen eltulajdonította” a gépjárművet. Pedig rendszeresen elmondják, hogy ne hagyjuk az indítókulcsot az autónkban, a berettyóújfalui fiatal köszönte szépen a lehetőséget.

Hétfő este 7 óra körül egy berettyóújfalui férfi hívta fel a rendőrséget, hogy a lakása előtt parkoló autóját valaki ellopta.

Az összes szolgálatban lévő járőrnek szóltak, hogy keresik a kocsit, végül a konyári körzeti megbízottak és járőrtársuk találták meg a település egy boltja előtt parkoló autót. Hamarosan elfogták a 19 éves autótolvajt is, aki nem tagadott.

A fiú a kihallgatásakor azt mondta, nem volt pénze buszjegyre, és nagyon fázott, ezért keresett egy autót, és bár jogosítványa sosem volt, ez nem zavarta. A tulajdonos pedig a kocsiban felejtette az indítókulcsot.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele megalapozott gyanúja miatt folytat le büntetőeljárást, illetve engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás is indult – számolt be erről a police.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek